v MartaJegVilVæremeg Toppbildepx dekstop v MartaJegVilVæremeg Toppbildepx tablet v MartaJegVilVæremeg Toppbildepx mobile

For deg som vil ha både teori og terapi


Grunnutdanning IoPT


Icon Sitat blue

Marta Thorsheim, min venn og kollega, er en utmerket IoPT lærer og traumeterapeut.

- Dr. Gabor Maté -


Grunnutdanning

Om  traume grunnutdanningen


Grunnutdanningen passer for deg som ønsker å få innsikt i teori og metode iht den siste utviklingen innen traumer, både teori og praksis, samt jobbe med deg selv. Innen IoPT utdanningene er arbeidet med seg selv i sentrum, din intensjon, uansett hvilke tema foredraget for modulen har. Grunnutdanningen er ikke obligatorisk for å gå vår videreutdanning, men den gir et godt grunnlag.

I grunnutdanningen kan du ta en samling uten å binde deg for flere samlinger. Hele grunnutdanningen består av  8 helgesamlinger a 3 dager, tilsammen 24 dager. Samlingene bygger ikke på hverandre, du kan velge de datoene som passer deg.

I grunnutdanningene dekkes  hovedtemaene innen IoPT med innføring i ett teoretisk tema per modul. Du lærer om metoden  gjennom egne erfaringer i gruppen. I videreutdanningen lærer du metoden og teorien, gjennom foredrag, egne erfaringer i møte med deg selv og i øving med medstudenter i din gruppe.

For grunnutdanningen kan du velge de datoene som passer for deg, temaene er ikke avhengig av hverandre. Din intensjon for ditt Selv møte (din prosess) er ikke avhengig av tema for modulen. Hver modul har med introduksjon om det praktiske innen resonans, resonansgiver og intensjonsgiver (klient).

Jeg vil leve, elske og bli elsket.

IoPT Terapi og foredrag med innføring i temaene:

Jeg vil leve, elske og bli elsket er hovedtema i alle grunnutdanningsmodulene.

Hver modul har et faglig undertema fra IoPT teori.

Hva er psykotraume? 1.-3.10.2021, online

Hva er identitet? Identitet versus identifisering. Identitets traume. 5.-7.11.2021, online

Hva er kjærlighet? Kjærlighets traume. 17.-19.12.2021, online

2022

Hva er offer overgriper dynamikker, holdninger og handlinger? 18. – 20. februar, online.

Hva er seksualitet? Seksuell traumatisering. 25. – 27. mars, online.

Hva er symptomer, hva er traumer? Traumatiserte og traumatiserende samfunn. 6. – 8. mai, online.

Påmelding i skjema til høyre.
Ingen forkunnskaper nødvendig, det er nok at du ønsker å være med. Vi sender deg zoom link med taushetserklæring kvelden før kurset. Du trenger ikke laste ned noe, bare trykke på linken og følge anvisningene. Vi veileder deg ved behov.

Program

Tider: 10.00 – 18.00 fredag og lørdag; søndag 10.00-16.00.
Lunsj: ca kl 13.00-14.00
Fredag etter lunsj – søndag: IoPT selvmøter/ prosesser, med refleksjon og teori mellom prosessene.
Sted: Våre kurslokaler på Schafteløkken på Frogner i Oslo når kurset ikke er merket digitalt.

Påmelding i skjema til høyre.
Ingen forkunnskaper nødvendig, det er nok at du ønsker å være med. Du kan også ta noen moduler hos oss, noen hos de andre som har grunnutdanning (se nederst på denne siden).

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Alle som ønsker å delta er velkommen.

Traume utdanningene ved IoPT Norge- Institutt for Traumearbeid – henvender seg til alle som er interessert i å lære om traumer og hva traumer gjør med oss mennesker, fysisk såvel som psykisk.

Traume Grunnutdanning
8 moduler a 3 dager – helgebasert – over ca 1 år – gir ikke diplom, kun deltagerbevis – for alle som ønsker å få innsikt i  traumer, uansett bakgrunn.

Traume Videreutdanning
Helhetlig tverrfaglig traume videreutdanning. 12 moduler a 4 dager – helgebasert, over ca 18 mnd. Gir Diplom ved fullført, godkjent og presentert prosjektoppgave – for alle med grunnutdanning (24 dager) eller som fra tidligere er utdannet psykoterapeut, har en høyskole utdanning innen helse, pedagogikk, traume , omsorg o.l. – og har deltatt på noen grunnutdannings moduler innen IoPT grunnutdanning.

  • Internasjonal traume videreutdanning i Oslo – med Marta Thorsheim – 3 dager a 5 moduler- tirsdag-torsdag  – har fullført nivå 2 eller tilsvarende i annet land
  •  Internasjonal traume videreutdanning i Munchen – med Dr.Ruppert -3 dager a 5 moduler – torsdag-lørdag – har deltatt på IoPT utdanninger og vil lære mer

Mer om teorien og metoden

Traumeterapi med intensjonsmetoden tilbyr en effektiv metode for personlig utvikling og traumeterapi. I et selvmøte kan du utforske temaet ditt og endringsmålet (intensjonen din). Metoden gjør det mulig å bearbeide, håndtere og begripe traumer som nå hindrer deg i å leve et godt liv som ditt sanne jeg – den du virkelig er. Les mer

Grunnutdanningen andre steder i Norge

For Grunnutdanning flere steder – se våre samarbeidspartnere.

Grunnutdanning

Fredag og lørdag 10.00-18.00 Søndag 10.00-16.00

Velg kurs*

kr 3250,-
kr 3250,-
kr 3250,-

kr 0,-

Jeg har lest og godtar nettsidens personvernerklæring og generelle vilkår.