dekstop  tablet  mobile

For deg som vil ha både teori og terapi


Grunnutdanning IoPT


Icon Sitat blue

Marta Thorsheim, min venn og kollega, er en utmerket IoPT lærer og traumeterapeut.

- Dr. Gabor Maté -


Grunnutdanning

Om traume grunnutdanningen


Grunnutdanningen passer for deg som ønsker å få innsikt i traume teori og -metode iht den siste utviklingen innen traumer. Innen IoPT utdanningene er arbeidet med seg selv i sentrum, din intensjon (det du vil jobbe med i terapien, eller det du vil undersøke i veiledning).

Grunnutdanningen er også et godt utgangspunkt for alle som arbeider med veiledning i relasjoner, for å kunne stå helere i relasjonen i møte med «de/de andre», og veilede i kontakt med seg selv.

Teorien og forståelsen av hvorfor barndommen varer i generasjoner er dekket i IoPT teorien, og undervises i Grunnutdanningen. Kollektive såvel som generasjonsoverførte traumer dekkes.

19 – 21 april/ 7 – 9 juni / 6 – 8 september og 8-10 november er fysisk i våre kurslokaler i Oslo.

I grunnutdanningen kan du ta en samling uten å binde deg for flere samlinger. Hele grunnutdanningen består av  8 helgesamlinger a 3 dager, tilsammen 24 dager. Samlingene bygger ikke på hverandre, du kan velge de datoene som passer deg. I grunnutdanningene får du en innføring i hovedtemaene innen IoPT  og egen terapi.

I videreutdanningen lærer du IoPT teorien og Intensjonsmetoden, gjennom grundige teoretiske gjennomganger, egne erfaringer i møte med deg selv, i øving med medstudenter i din gruppe og gjennom refleksjoner.

Terapi og veiledning for de deltagerne som ønsker det i hver modul. Samt innspill om teori og forklaring om metode, enten metoden brukes i veiledning eller terapi.

Du kan melde deg på  i skjema til høyre.
Ingen forkunnskaper nødvendig, det er nok at du ønsker å være med.

Program

Tider: 10.00 – 18.00 fredag og lørdag; søndag 10.00-16.00; Lunsj ca kl 13.00-14.00
Teori,  IoPT selvmøter/ prosesser, IoPT relasjonsveiledning, med refleksjon og teori mellom prosessene.

Sted:

Online for noen datoer. Zoom link sendes påmeldte dagen før oppstart.

For noen våre kurslokaler i Zahlkasserer Schafts plass 1, på Frogner i Oslo.

Trikk/buss til Frogner plass, for parkering : gateparkering i området

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Alle som ønsker å delta er velkommen.

Mer om teorien og metoden

Traumeterapi med intensjonsmetoden tilbyr en effektiv metode for personlig utvikling og traumeterapi. I et selvmøte kan du utforske temaet ditt og endringsmålet (intensjonen din). Metoden gjør det mulig å bearbeide, håndtere og begripe traumer som nå hindrer deg i å leve et godt liv som ditt sanne jeg – den du virkelig er. Les mer

Denne videoen er fra 2017 og både IoPT teorien og Selvmøter med Intensjonsmetoden er videreutviklet, for siste utvikling anbefaler vi våre informasjonskvelder, helgekurs eller modul i grunnutdanningen.

Grunnutdanningen andre steder i Norge

Grunnutdanning

Fredag og lørdag 10.00-18.00 Søndag 10.00-16.00

Velg kurs*

kr 3450,-
kr 3450,-
kr 3450,-

kr 0,-

Jeg har lest og godtar nettsidens personvernerklæring og generelle vilkår.