Personvernerklæring


Denne personvernerklæringen forteller om hvordan IoPT Norge – Institutt for Traumearbeid samler inn og bruker personopplysninger.

IoPT Norge – Institutt for Traumearbeid, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Grunnlaget for innsamling av informasjonen er kjøp av tjeneste (ved kurspåmelding) og samtykke (ved påmelding til nyhetsbrev).

Påmeldingsinformasjon
Vi samler informasjon for å kunne yte kundene våre så gode tjenester som mulig. Når du melder deg på et kurs hos oss, lagrer vi opplysningene du selv frivillig har oppgitt til oss ved å fylle ut påmeldingsskjemaet. Dette inkluderer bl. a. navn, epostadresse og faktureringsadresse. Disse opplysningene bruker vi til behandling av bestillingen din, deriblant fakturering, utsendelse av kurspåminnelser og kursmateriell, og ivaretakelse av spesielle behov, som f. eks. matallergier. I tillegg kan vi sende deg informasjon vi anser som nyttig for deg om våre varer og tjenester. Informasjonen du oppgir gir vi ikke videre til tredjepart, med unntak av godkjente databehandlere vi har databehandleravtale med. Siden de opplysningene du gir fra deg ved bestilling av kurs utgjør en salgskontrakt, oppbevares disse opplysningene i vårt kunderegister i henhold til Bokføringsloven.

Nyhetsbrev
Når du melder deg på epostlisten for å motta IoPT Norge – Institutt for Traumearbeids nyhetsbrev, samler vi kun inn epostadressen din, og vil kun benytte denne til utsendelse av IoPT Norge – Institutt for Traumearbeids nyhetsbrev. E-postadressen din blir ikke gitt videre til noen tredjepart, og du kan når som helst melde deg av denne listen. E-postverktøyet vi bruker til utsendelse heter MailChimp.

Informasjonskapsler (cookies)
iopt.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin.

Vår publiseringsløsning (WordPress med utvidelser) plasserer informasjonskapsler på din maskin. Disse brukes for å gi deg en funksjonell brukeropplevelse på hjemmesidene våre. Vi bruker ikke informasjonskapsler som utveksler informasjon med sosiale eller andre medier for bruk i målrettet markedsføring.

Dine rettigheter
I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til marta@iopt.no.