Dyp innsikt og bearbeiding i en trygg ramme


Terapi helgekursJeg anbefaler Martas IoPT kurs til alle på det varmeste.

- Dr. Gabor Maté -


Terapi helgekurs – med eller uten egen resonansprosess

En metode for å møte hele deg - i ditt tempo


2-dagers resonansprosess kurs for deg som ønsker bearbeiding av egne tema samt fordypet forståelse om sammenhengen mellom tidlige traumer og livet her og nå. Resonansprosessene tar utgangspunkt i at alt vi har opplevd er lagret i oss.

På kurset får du blant annet:

  • Muligheten for bearbeiding av krenkelser og traumer
  • Bli bevisst hvilke mestringsstrategier du har brukt – og i stand til å velge hvilke du vil forlate
  • I stand til å ta steget ut av identifisering med andre og stå støtt i deg selv.

De som ønsker får egen resonansprosess. I tillegg får alle dyp innsikt og læring ved å stå som resonansgiver i andres resonansprosesser.

Hvem passer det for?

Enten du har kroppslige symptomer, er sliten, har utfordringer i parforholdet eller på jobben, barna har det ikke så greit eller du bare ønsker å lære mer om hvordan du kan forebygge, oppdage og hjelpe deg selv eller andre, kan våre terapikurs gi mye ny kunnskap, innsikter og bearbeiding. Også for generasjonsoverførte traumer!

Å være med på konstellasjonskurs over to dager gir tid til integrering og fordypet forståelse om hva traumer gjør med oss, og hvordan følgene av traumer kan bearbeides skånsomt og medfølende.

Mer om terapien

Traumeterapi med intensjonsmetoden er en effektiv metode for personlig utvikling og traumeterapi. I en prosess kan du utforske temaet ditt og endringsmålet (intensjonen din). Metoden gjør det mulig å bearbeide, håndtere og begripe traumer som nå hindrer deg i å leve et godt liv som ditt sanne jeg – den du virkelig er.
Les mer om metoden og teorien bak

Påmelding og priser

Med egen prosess: påmelding i skjema til høyre. Pris: 2.450,-

Som resonansgiver/observatør uten egen prosess: send en mail til marta@iopt.no. Pris: 1.225,-

Sted: Schafteløkken, Zahlkasserer Schafts Plass 1, Oslo. Innkjøring vis a vis Solheimg. 1. Gratis parkering foran huset. Buss/trikk til Frogner Plass.

Velkommen til en spennende og utviklende helg!

For egen konstellasjon utenom oppsatte datoer, ta kontakt med Marta Thorsheim på mail: marta@iopt.noIn one session I was guided to the very core issue in my life, in a deeper way than I had experienced before.

– Dr. Gabor Maté –

Terapi helgekurs

Påmelding. Velkommen til oss!
  • Lørdag 10.00-18.00
    Søndag 10.00-16.00
  • Pris: Kr 2.450,00
  • MasterCard
    Visa