dekstop  tablet  mobile

IoPT konferanse i Oslo


7–8 september 2023


Icon Sitat blue

Når livsenergien vår knyttes til hjertevarme, blomstrer vi. Det ytre blekner og gir rom for sann tilstedeværelse

- Prof. Dr. Franz Ruppert -


IoPT Konferanse med Dr Ruppert 11 og 12 mai

IoPT Konferanse


Unik mulighet til å møte grunnleggeren av IoPT, kanskje få  eget selvmøte, være resonansgiver og observatør, stille spørsmål og reflektere sammen med deltagere fra mange land.

 

Vi vil tilrettelegge for to gode dager sammen med Dr Ruppert. Han vil holde foredrag for oss  og gjøre selvmøter, også for deg som ønsker veilednings selvmøte, enten du er Traumeterapeut eller veileder IoPT eller arbeider på annen måte i møte med mennesker. Alle vi som arbeider i nære møter med andre, trenger egen veiledning innimellom, det sikrer oss å bedre kunne møte den andre og bedre ta vare på oss selv i møte med andre.

 

Franz Ruppert

Dr. Ruppert er internasjonalt anerkjent for å belyse vanskelig tema med forfriskende klarhet og for sine kreative tilnærminger i å arbeide med mennesker og forstå oss selv. Nå vil ha belyse sin banebrytende egenutviklede traumeteori – Identitets orientert Psykotraumeteori og – terapi, samt den siste utviklingen innen IoPT.

Egen identitet

Franz Ruppert om hvorfor søken etter egen identitet er så viktig – spesielt i utrygge tider. Fordi spørsmålet: «Hvem er jeg egentlig?» bringer menneske i direkte kontakt med ikke bearbeidede traume. Men for å komme nærmere denne indre sannheten trengs en grunnleggende kunnskap om hva en sunn psyke faktisk er.

Dette gjør det også klart hvor mange som er traumatiserte og forsvarer seg mot selverkjennelse ved stort sett å befatte seg med det som er utenfor en selv, og gå seg vill i så vel å snakke som i kamp.

Med andre ord, når en lever etter en ubevisst overlevelsesstrategi vikler en seg mer og mer inn i andre mennesker og deres historier som ganske enkelt gjentar fortiden i stedet for å helbrede den. Det handler om å kjenne på sine egne sår og ikke lenger ubevisst holde tilbake, for ens eget sannhet vil leves.

Konferansen er på lettfattelig engelsk.

Tidspunkt:

11 og 12 mai,  kl 09.00 –  16.30 begge dager

Sted: Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo

 

Konferansen søkes godkjent som vedlikehold av Norsk Psykologforening, og

søkes godkjent som meritterende i Norsk Sykepleierforbund, Norsk legeforening ,

Utdanningsforbundet, Jordmorforbundet, Fagforbundet og andre foreninger og forbund.

Kort presentasjon av prof. Dr. Franz Ruppert

Prof Dr Franz Ruppert:

Franz Ruppert er professor i psykologi ved Universitetet for anvendt vitenskap i München og en internasjonalt anerkjent foredragsholder og traumeforsker. Han har i løpet av de siste 30 årene utviklet teorien om identitetsorientert Psykotraumeteori og den praktiske metoden til IoPT – Intensjon Metoden.  «Selvmøter and Intensjon Metoden» – hvor gyldig er det vi gjør med IoPT? Det grunnleggende i IoPT

 

IoPT konferanse

7-8 september 2023 i Oslo

FULLBOOKET!

Denne IoPT konferansen er nå fullbooket, og det er ikke lenger mulig å melde seg på.

Jeg har lest og godtar nettsidens personvernerklæring og generelle vilkår.