dekstop  tablet  mobile

IoPT konferanse i Oslo


7–8 september 2023


Icon Sitat blue

Når livsenergien vår knyttes til hjertevarme, blomstrer vi. Det ytre blekner og gir rom for sann tilstedeværelse

- Prof. Dr. Franz Ruppert -


IoPT Konferanse

IoPT Konferanse


Vi inviterer deg til å være sammen med oss på Litteraturhuset, i Oslo, 7 -8 september 2023. Og gleder oss over at vi endelig kan møtes og være sammen.

Det blir et variert program, og både Franz Ruppert og Vivian Brougthon vil holde foredrag.

Programmet er ikke klart i detalj ennå, men såsnart det er klart vil vi skrive det inn på siden her og sende mail med informasjon til alle dere som er påmeldt allerede. Responsen har vært overveldende og vi gleder oss veldig til å møte dere på Litteraturhuset. For IoPT praktiserende og studenter planlegger vi to dager, 9 og 10 september, en samling kalt «IoPT intensiv», se nederst på denne siden.

Franz Ruppert vil snakke om IoPT i teori og praksis med Selvmøter gjennom intensjonsmetoden, samt presentere sin nye bok med samme tittel. Han vil også gjøre etpar selvmøter i løpet av konferansen.

Vivian Brougthon vil snakke om sine siste bøker «Trauma&identity» og «Looking for love».

Det vil også bli innslag fra Marta Thorsheim, om helingens logikk og Irene Standnes om offer-overgriper dynamikker, og veien ut.

Ellen Torp og Bjørn Reidar Brune vil snakke om sitt arbeid med IoPT i skolen.

Flere IoPT traumeterapeuter vil holde innlegg og andre som er sentrale innen helsedebatten i Norge, er også invitert, såsnart avtale er gjort med de inviterte, vil vi presentere alle her.

Franz Ruppert

Dr. Ruppert er internasjonalt anerkjent for å belyse vanskelig tema med forfriskende klarhet og
for sine kreative tilnærminger i å arbeide med mennesker og forstå oss selv. Nå vil ha belyse sin banebrytende egenutviklede traumeteori – Identitets orientert Psykotraumeteori og – terapi, samt den siste utviklingen innen IoPT.

Egen identitet

Franz Ruppert om hvorfor søken etter egen identitet er så viktig – spesielt i utrygge tider. Fordi spørsmålet: «Hvem er jeg egentlig?» bringer menneske i direkte kontakt med ikke bearbeidede traume. Men for å komme nærmere denne indre sannheten trengs en grunnleggende kunnskap om hva en sunn psyke faktisk er.

Dette gjør det også klart hvor mange som er traumatiserte og forsvarer seg mot selverkjennelse ved stort sett å befatte seg med det som er utenfor en selv, og gå seg vill i så vel å snakke som i kamp.

Med andre ord, når en lever etter en ubevisst overlevelsesstrategi vikler en seg mer og mer inn i andre mennesker og deres historier som ganske enkelt gjentar fortiden i stedet for å helbrede den. Det handler om å kjenne på sine egne sår og ikke lenger ubevisst holde tilbake, for ens eget sannhet vil leves.

Konferansen er på lettfattelig engelsk.

Tidspunkter:

7. september – kl 09.30 – 17.00/8.september – kl 09.00 – 16.30
Norsk tidssone

IoPT Intensiv 9 og 10 september; kl 10.00 – 17.00 begge dager, sentralt i Oslo

To dager med fokus på Selvmøter med Intenjonsmetoden, og metodiske dypdykk, for IoPT praktiserende og – studenter. Sett av datoene, så kommer vi med mer informasjon ganske snart!

IoPT konferanse

7-8 september 2023 i Oslo

Velg kurs*

kr 2400,-
kr 1200,-
kr 3800,-
kr 1900,-

kr 0,-

Jeg har lest og godtar nettsidens personvernerklæring og generelle vilkår.