Dame Strand IoPT Toppbildepx dekstop Dame Strand IoPT Toppbildepx tablet Dame Strand IoPT Toppbildepx mobile

Veien tilbake til deg selv


Gratis informasjonskveld om traumebehandling


Icon Sitat blue

Med IoPT har Franz Ruppert åpnet døren til fremtiden. Marta Thorsheim hjelper oss gjennom døren med medfølelse og visdom!

- Stephen Gyllenhaal, filmregissør Los Angeles -


Gratis informasjonskveld med Marta Thorsheim


Til påmelding

Velkommen til en kveld med informasjon om traumebehandling og – utdanning, samt demonstrasjon av Franz Rupperts IoPT med Marta Thorsheim.

Informasjonskvelden 24.mars er iht myndighetenes påbud  er utsatt til 28.april. Hvis du er påmeldt 24. mars og det blir lov å ha samlingen 28.april, trenger du ikke melde ifra. Vi håper å kunne ønske alle velkommen 28.april:).

Kvelden gir innsikt i veien ut av sår etter krenkelse og traumatisering. Du får en kort innføring i et område av Franz Rupperts teori, informasjon om hva IoPT Norge tilbyr av traumebehandling og -utdanninger samt demonstrasjon av intensjonsmetoden gjennom en resonansprosess som klient har bestilt på forhånd. Hvis det blir tid gjør vi en til resonansprosess. Den andre resonansprosessen gjør vi for en av deltagerne som ønsker å være med i trekning om en prosess. Den som får prosess nr 2 betaler kr 750,- via VIPPS. Hvis det er tid gjør vi en øvelse som de som ønsker kan være med på. Alle som ønsker har mulighet for å bli valgt til å gå i resonans for en del av klientens intensjon. Det er mye læring i å være tilstede på en informasjonskveld og ved å gå i resonans får en enda dypere læring. Marta forklarer hva det betyr å gå i resonans og veileder underveis.

Noen temaer

  • Ønske om bedre relasjoner til barn, foreldre, søsken, kollegaer og venner
  • Vondter i kroppen, sykdom og symptomer
  • Bearbeiding av overgrep
  • Utfordringer i relasjoner
  • Spørsmål relatert til mening er ofte tatt opp
  • Mangel på energi, søvnproblemer, utbrenthet
  • Uro og engstelse
  • Mistet seg selv, mangler glede og mening

Alle er velkommen!

Påmelding via skjema – begrenset antall plasser. Fordi Marta skal holde seminar i Vancouver og Los Angeles i februar, er tirsdag 11. februar er flyttet til mandag 10.februar.

Sted: Schafteløkken, Zahlkasserer Schafts Plass 1, Oslo. Innkjøring vis a vis Solheimg. 1. Gratis parkering foran huset. Buss/trikk til Frogner Plass.

IoPT – teori og metode

Traumeterapi med intensjonsmetoden er en effektiv metode for personlig utvikling og traumeterapi. I en prosess kan du utforske temaet ditt og endringsmålet (intensjonen din). Metoden gjør det mulig å bearbeide, håndtere og begripe traumer som nå hindrer deg i å leve et godt liv som ditt sanne jeg – den du virkelig er. Mer om IoPT

Stephen Gyllenhaal sitat img

Sitat icon

På 45 år har ingen terapeut eller lege hjulpet meg så effektivt som Marta Thorsheim.

– Stephen Gyllenhaal, filmregissør Los Angeles –

Gratis informasjonskveld

Påmelding. Velkommen til oss.
  • Kl. 18.00 - 21.00