Mariann Jensen dekstop Mariann Jensen tablet Mariann Jensen mobile

Utgått kurs: Underveis


Foredrag av prest og IoPT terapeut Mariann Jensen


Icon Sitat blue

Refleksjon av egne livsvalg sett i et traumeperspektiv.

- Mariann Jensen -


IoPT foredrag

Underveis - et foredrag med prest og IoPT terapeut Mariann Jensen


Foredraget Underveis er en fortelling om å følge sin lengsel, om de store eksistensielle spørsmålene i livet, og om å søke både utover og innover for å finne seg selv.

Mariann Jensen er prest, traumeterapeut IoPT og yogainstruktør. Hennes livsvandring strekker seg fra en kulturkristen oppvekst til Jehovas vitner som 25–åring, videre via ulike frikirker og yogamiljø til teologistudier og prestestilling i Den norske kirke.

I foredraget Underveis forteller Mariann fra sitt liv og sin eksistensielle vandring. Hun vil fortelle om hvorfor hun ble Jehovas vitne og hvorfor hun senere trakk seg ut av organisasjonen, hvorfor hun begynte å studere teologi og hvorfor yoga og meditasjon fikk en
sentral plass i livet.

Tid: 21. april, Kl. 18.00 – ca 20.30
Sted: Hos oss på  Schafteløkken, Zahlkasserer Schafts plass 1.

Det vil bli tid til spørsmål og refleksjon.


Mariann har tatt IoPT traume videreutdanning ved Institutt for traumearbeid. I foredraget reflekterer hun over sine livsvalg sett i et traumeperspektiv.Det blir også mulighet for å stille spørsmål etter foredraget.
Mariann Jensen (f 1967) arbeider nå som prest i Den norske kirke. Hun underviser ulike meditasjonspraksiser og holder kurs i traumesensitiv yoga med fokus på stressmestring og mindfulness.
Våren 2022 ga hun ut boken «Underveis» som inneholder 26 tekstmeditasjoner og malerier. Boken kan leses som en statusoppdatering på en teologisk og spirituell vandring som har strukket seg fra det konservative til det liberale. 

IoPT Conference

IoPT Conference

Det er for øyeblikket ingen fastsatte datoer for dette kurset. Vennligst fyll inn skjemaet for å motta informasjon og datoer på e-post når dette er klart.

Jeg har lest og godtar nettsidens personvernerklæring og generelle vilkår.