IoPT - Hvordan jobbe på en digital plattform dekstop IoPT - Hvordan jobbe på en digital plattform tablet IoPT - Hvordan jobbe på en digital plattform mobile

Q&A med Marta og Veronica


Læring og næring til deg som praktiserer IoPT


Icon Sitat blue

Marta er en dypt empatisk og kunnskapsrik IoPT lærer

- Dr. Franz Ruppert -


Q&A med Marta og Veronica

Q&A med Marta og Veronica


Kort info om Q&A med Marta og Veronica:

Q&A på norsk er en anledning til deg som praktiserer som traumeterapeut IoPT og for IoPT studenter til å kunne stille spørsmål til Marta Thorsheim. Tema kan omhandle erfaringer og observasjoner fra din jobbhverdag, IoPT teori og metode eller det du måtte ønske å lære mer om. I første omgang satser vi på 4 årlige Q&A og vurderer etter hvert hvor hyppig vi skal ha det. Q&A er et fora hvor du kan stille dine spørsmål og lære av andres spørsmål.

Vi ønsker å få flere arenaer hvor vi som IoPT traumeterapeuter kan møtes og lære av hverandre. Vi gleder oss til det neste nordisk Q&A samarbeidet og til utveksling av teori og metode. Velkommen skal du være!

Pris 250 kr pr. gang. Veronica sender deg zoom link dagen i forveien.

Veronica Skredlund er gestaltterapeut og har jobbet som psykoterapeut siden 2011. Hun var ferdig utdannet IoPT traumeterapeut i februar 2022 og driver egen praksis på Helgeland, IoPT traumebehandling med Veronica Skredlund». 

Mate img

Sitat icon

In one session I was guided to the very core issue in my life, in a deeper way than I had experienced before.

– Dr. Gabor Maté –

Q&A med Marta og Veronica

Kl. 17:30-18:45

Det er for øyeblikket ingen fastsatte datoer for Q&A med Marta og Veronica. Vennligst fyll inn skjemaet for å motta informasjon og datoer på e-post når dette er klart.

Jeg har lest og godtar nettsidens personvernerklæring og generelle vilkår.